Лайм

Бред Пітт пожартував про перевагу над Томом Крузом і розкрив секрет гарної форми

55-річний актор розповів про свій "найсміливіший" вчинок на зйомках "Одного разу в Голлівуді"

Бред Пітт став гостем шоу Еллен Дедженерес і потішив аудиторію, пожартувавши, що вважає себе сміливішим за Тома Круза. Розповідаючи про свій останній фільм "Одного разу в Голлівуді", 55-річний актор заявив, що найсміливіший його вчинок на знімальному майданчику - змусити собаку облизати йому обличчя і шию.

"Мій друг Том Круз прив'язує себе до літака, який злітає і приземляється. А я змастив шию яблучним соусом, щоб пітбуль проявив до мене любов і прихильність. Я не знаю, хто з нас хоробріший", - пожартував він.

До речі, 57-річний Том Круз майже взяв на себе роль Пітта в "Одного разу в Голлівуді". Режисер Квентін Тарантіно розповів, що звертався до Круза з проханням зіграти каскадера Кліффа Бута до того, як роль віддали Пітту.

"Ми говорили про це. Він чудовий хлопець, і ми знайшли спільну мову. Це може статися в якомусь іншому [проекті]", - сказав режисер Джошу Горовицю в подкасті "Happy Sad Confused".

Пітт також розповів про те, як він підготувався до своєї знаменитої топлес-сцені в "Одного разу в Голлівуді".

"Кліфф Бут - каскадер, тому він повинен бути в хорошій фізичній формі. Я готувався, - сказав він про свого персонажа. - Я намагаюся залишатися здоровим і кілька разів на тиждень займатися чимось фізично. Я відвідую тренажерний зал, трохи бігаю, піднімаю вагу".

При цьому актор наполягає, що не ставиться до фітнесу дуже вже серйозно. На питання Дедженерес, яку найбільшу вагу йому вдалося підняти, Пітт засміявся: "Не знаю, я не займаюся так старанно".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях