Лайм

Playboy показав нові фото Кайлі Дженнер від українського фотографа

У пікантній фотосесії модель знялася зі своїм бойфрендом

Іменитий чоловічий журнал Playboy опублікував нові фотографії з моделлю Кайлі Дженнер, автором яких виступила український фотограф Саша Самсонова.

Знімки знаменитості з'явилися на офіційній сторінці глянцю в Instagram. Як стало відомо раніше, для Playboy Саша Самсонова знімала не тільки Кайлі Дженнер, але і її бойфренда Тревіса Скотта.

Примітно, що знімки в профілі знаменитості стали вкрай популярними. Зокрема, фотографія зі Скоттом зібрала понад 13 млн лайків замість звичних 4-6 млн. У коментарях, яких під постом зібралися також тисячі, фоловери моделі хвалять не тільки її зовнішність, а й професіоналізм фотографа.

Привітали з черговим успіхом користувачі соцмережі і Сашу Самсонову. "Тільки вище, до нових успіхів", - зазначили в одному з коментарів під її постом.

  • Раніше солістка поп-гурту "ВІА Гра" Еріка Герцег похвалилася в мережі знімками пікантної фотосесії для чоловічого глянцю MAXIM. На них співачка позує в прозорій білизні та без одягу взагалі.
  • Читайте також на The Lime, як 56-річна Демі Мур оголилася для обкладинки глянцю, чим викликала масу суперечок в мережі. Фанати звинуватили її у використанні фотошопу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях