Лайм

Зі мною таке вперше: Брежнєва поскаржилася на проблеми з концертом в Росії

Виступ співачки переносили двічі

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва, яка заявила, що ніколи не була українською співачкою, розповіла про проблеми в Росії.

На сторінці артистки в Instagram з'явився пост, в якому вона пише, що її концерт в Нижньому Новгороді (РФ), який був запланований ще на квітень, переносили два рази. "Зі мною таке вперше", - зазначає співачка.

"Навесні у нас був тур. Проїхалися з концертами. Ми щасливі, люди щасливі! Велика частина міст позаду, наступний концерт - 2-го квітня в Нижньому Новгороді. Але напередодні відбуваються якісь проблеми з залом і його закривають. Наш концерт вимушено переносять ... знайшли дату. Я вибачаюся перед тими, хто купив квитки і збирався приходити 2-го. Інформую про те, що концерт відбудеться 10-го квітня. І в цей день, ми в повній готовності виїжджати, а проблеми не вирішувалися .. знову перенесення", - скаржиться Брежнєва.

"Вільної найближчої дати знайти не змогли, організатори запропонували перенести на осінь .. перенесли на 18 вересня. Два перенесення у нас не було ніколи", - зізналася співачка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vera Brezhneva (@ververa)

Відзначимо, що це не перший випадок, коли у Віри Брежнєвої виникають проблеми в РФ. Минулого року російський телеканал НТВ відмовився транслювати виступ співачки. Керівництво каналу внесло виконавицю в "чорний список". Відомо, що у телеканалу і раніше були напружені стосунки з артисткою.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях