Лайм

Хіба це ніж? Шварценеггер потролив Сталлоне в день прем'єри нового "Рембо"

72-річний Арні записав приятелю ролик, який став хітом у соцмережах

19 вересня в прокат виходить новий фільм з Сильвестром Сталлоне "Рембо: Остання кров", який став вже п'ятою частиною популярного бойовика. До цієї події приятель актора і його колега Арнольд Шварценеггер відзначився кумедних тролінгом.

"Сталевий Арні" записав відео, в якому посміявся над ножем з автографом Сталлоне, переданим для благодійного аукціону. Ролик з'явився на сторінці Шварценеггера в Twitter.

"Слай, я ось побачив ніж, який ти підписав для благодійності. Він неймовірний, тільки погляньте на цей ніж. Але ... це не ніж. Ось це ніж, - посміявся актор, показавши в кадрі свій. - Він більший за твій, але ти не хвилюйся".

І все ж Арні поспішив заспокоїти друга і підкреслив, що це всього лише жарт: "Ну а якщо серйозно, успіхів з "Рембо" цього вікенду, це буде хіт, це буде розрив. Ти кращий", - додав у кадрі Шварценеггер.

За життям 72-річного Арні у соцмережі стежать понад 4 млн користувачів. Тож не дивно, що дотепне відео доволі швидко назбирало майже 900 тис. переглядів і десятки тисяч репостів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях