Лайм

Зірка "Трансформерів" Меган Фокс пояснила, чому її син ходить в школу в сукні

Актриса і її чоловік Брайан Остін Грін не заважають 6-річному Ноа виражати себе

Актриса і фотомодель Меган Фокс, відома за фільмами "Трансформери", "Тіло Дженніфер" і "Черепашки-ніндзя", у шлюбі з Браяном Остіном Гріном виховує трьох дітей: 6-річного Ноа, 5-річного Боді і 3-річного Джорні. У студії американського шоу "The Talk" вона розповіла, що старший син захоплюється модою і часто носить в школу все, що хоче, - включаючи сукні. Дитину не зупиняють навіть глузування однокласників.

"Іноді він одягається сам, і йому подобається носити сукні. Я відправила його в дійсно ліберальну школу, але навіть там маленькі діти говорять, що хлопчикам не можна носити сукні або рожевий колір, - каже 33-річна актриса. - Ми зараз проходимо через це, і я намагаюся навчити його бути впевненим у собі, незалежно від того, що хтось говорить".

Схоже, впевненості Ноа не позичати: любов до суконь виявилася сильнішою, ніж страх бути осміяним.

"Два дні тому він надів в школу сукню, а коли прийшов додому, я запитала: "Як все пройшло? Хто-небудь із друзів в школі щось говорив? І він сказав: "Ну, всі хлопчики сміялися, коли я увійшов, але мені все одно, я занадто люблю сукні", - згадує Фокс.

Актриса пишається захопленням сина і дозволяє йому придумувати їй вбрання. Втім, зізнається вона, іноді його пропозиції не ідеальні.

"Він проектує, малює наряди. Він дуже талановитий. Але йому все ще 6 років. Нещодавно я приміряла дійсно гарну жовту сукню, він вирішив задрапірувати її за своїм смаком і сказав: "Якщо ми зробимо це так, буде схоже на підгузник". Я відповіла: "Це не те, що нам зараз потрібно, але, можливо, наступного разу!" - зі сміхом згадує Фокс.

Меган Фокс і її чоловік неохоче розповідають ЗМІ про своїх дітей, але в 2017 році Браян Остін Грін (Девід з серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210") в інтерв'ю Hollywood Pipeline сказав, що вони не заважають старшому синові виражати себе.

"Це впливає на вас, хлопці, якщо ви бачите, що люди говорять про це погано?" - запитав ведучий Дакс Холт, посилаючись на коментарі, які вони могли отримати після того, як Ноа побачили в сукні.

Грін не розгубився і заступився за сина.

"Моєму синові 4 роки. Я чув від деяких людей, що вони не згодні з тим, що він носить сукні. Їм я говорю, що мені все одно. Йому 4 роки, і якщо він хоче носити плаття, то він його носить, - заявив актор. - Сукні, окуляри, тапочки або щось іще, - це його життя, його одяг. 4 роки - це час, коли він повинен веселитися. Він нікому не причиняє шкоди у сукні".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях