Лайм

Помер гітарист оригінального складу Motörhead

На момент смерті музикантові було 70 років

У віці 70 років пішов з життя Ларрі Уолліс, колишній гітарист британського хард-рок-урту Motörhead.

Про смерть музиканта повідомило видання NME. Причина смерті Уолліса поки невідома.

Ларрі був учасником першого складу колективу. У 1975-му він познайомився з Леммі Кілмістером, з яким при співучасті барабанщика Лукаса Фокса і сформував Motörhead.

Через рік в гурт прийшов ще один гітарист. Ларрі це не сподобалося і він покинув колектив.

Згодом Уолліс грав в групах Shagrat, Blodwyn Pig і Pink Fairies, деякий час був учасником UFO, а також став продюсером і створив власний лейбл Stiff Records. Свій єдиний сольний альбом Death in the Guitarfternoon він випустив в 2001 році.

Motorhead - британський гурт, який справив великий вплив на розвиток хард-року. Вважається, що його творчість багато в чому поклала початок спід-металу. Гурт розпалася в 2015 році після смерті від раку його лідера Леммі Кілмістера. Всього колектив випустив 22 альбоми.

  • У Парижі на 97-му році життя помер французький актор вірменського походження Шарль Жерар. Він помер у четвер, 19 вересня, в одній з паризьких лікарень, де перебував останнім часом.
  • Американський композитор і автор пісень Лашон Деніелс загинув в автомобільній аварії в Південній Кароліні (США). На момент смерті музикантові був 41 рік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях