Лайм

Єлизаветі II подобається Меган Маркл: історик розповів про стосунки в королівській родині

Схоже, дружині принца Гаррі вдалося заручитися підтримкою королеви

Британський історик і телеведучий Девід Старкі в інтерв'ю Daily Mail розповів, що упередження королеви Єлизавети II проти Меган Маркл залишилися в минулому, і зараз Її Величність благоволить до дружини принца Гаррі. Також він пояснив, чому Гаррі міг захопитися американською актрисою.

"Королеві подобається Меган, - стверджує він. - Вона зробила її і Гаррі послами в Співдружності націй, а це єдине, що насправді хвилює королеву".

Старкі, чий гострий язик приніс йому славу "найбільш грубої людини Великобританії", також додав, що головна проблема Меган Маркл - віра в те, що її голлівудський досвід дає їй право на певні привілеї.

"Але її лицемірство точно таке ж, як і у будь-якого іншого представника голлівудської еліти: всі вони заявляють про свою екологічну чутливість під час польоту на приватних літаках", - сказав історик.

Старкі також назвав Меган Маркл "ковтком свіжого повітря" в королівській родині.

"Вона втілює собою королівську модернізацію через змішану расу, через те, що американка, актриса, людина без якоїсь очевидної релігії. Все це було неможливо 20 років тому, - сказав він. - Меган поводиться як знаменитість. Але і Діана поводилася як знаменитість".

"Я завжди говорив, що Діана була дивним створінням. Вона була дочкою англійського графа, але поводилася так, ніби народилася в Каліфорнії. Я думаю, це цілком може бути однією з причин, які привабили Гаррі до Меган. Він одружений на своїй матері! " - заявив історик.

"Багато беззахисних хлопчиків одружуються на своїх "матерях". Її вплив на чоловіка очевидний. Меган дуже добре грає домінуючу роль дружини", - вважає він.

  • Відомий автогонщик розповів, як королева Єлизавета вчила його застільних манер
  • Кращий чоловік і батько: Меган Маркл ніжно привітала принца Гаррі з 35-річчям

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях