Лайм

Діджей Tiesto одружився на молодій подрузі та показав перші фото їхнього весілля в пустелі

У 2015 році пара познайомилася в одному з ресторанів Нью-Йорка

50-річний нідерландський музикант і продюсер Тейс Вервес, відомий у всьому світі як Dj Tiesto одружився на молодій подрузі Анніці Бейкс, з якою у нього зав'язалися відносини ще в 2015 році.

В Instagram-профілі музиканта з'явилися перші знімки їхнього весілля в пустелі штату Юта. Більше фотографій публікує журнал Vogue.

Відповідно до джерела, пара заручилася ще минулого року. Узаконити свої відносини і відсвяткувати весілля закохані вирішили 21 вересня на локації розкішного п'ятизіркового курорту Амангірі (Юта, США). Привітати молодят прийшли 80 гостей.

"Ми обидва дуже любимо Лас-Вегас, тому почали шукати місце там. Але незабаром вирішили, що все ж хочемо, щоб це сталося десь далеко", - розповів виданню діджей.

Музикант і його майбутня дружина познайомилися в одному з ресторанів Нью-Йорка у 2015 році. Через три роки, під час святкування Дня Подяки, пара вирішила заручитися.

  • Раніше українська співачка Ассоль показала, як пройшов її дівич-вечір. Останні дні "свободи" знаменитість вирішила провести у спкотній Туреччині.
  • Українська прима-балерина і суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар вийшла заміж за артиста балету Олександра Стоянова. Весільна церемонія відбулася в прямому ефірі танцювального шоу, а після випуску молодята влаштували вечірку за лаштунками проекту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях