Лайм

Лану Дель Рей запідозрили в романі з поліцейським: як виглядає обранець співачки

34-річну співачку сфотографували на побаченні з 46-річним сержантом поліції

Відома співачка і гарячий поліцейський можуть закохатися не тільки в пригодницькому бойовику або мелодрамі, але й у реальному житті: папараці помітили 34-річну Лану Дель Рей на побаченні з Шоном Ларкіним, 46-річним поліцейським і ведучим телепередачі Live PD.

Пару зняли на прогулянці в Центральному парку Нью-Йорка. Співачка і поліцейський насолоджувалися невимушеною бесідою і були цілком захоплені одне одним. Видання Entertainment Tonight підтверджує, що Дель Рей і Ларкін насправді зустрічаються.

Шон Ларкін, окрім служби в поліції Оклахоми, також є аналітиком шоу Live PD, в якому робота патрульних показана в прямому ефірі. Передачу він веде разом з колишнім офіцером поліції і кримінальним журналістом Томом Морісом і телеведучим Деном Абрамсом. Відомо також, що сержант захоплюється кроссфітом і охоче демонструє м'язисту фігуру в Instagram.


Фото @sean_c_larkin

Ларкін і Дель Рей, яка щойно випустила новий альбом "Norman Fucking Rockwell", ще не оприлюднили свої стосунки офіційно, але у Лани давно не було гучних романів, які обговорювалися б у ЗМІ. З чуток, у неї були короткі стосунки з репером G-Eazy, і деякі фанати вважають, що її пісня "White Mustang" - про нього.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях