Лайм

У мережі спливло скандальне інтерв'ю Дженніфер Лопес: у ньому вона критикує відомих колег

Найбільше критики дісталося Гвінет Пелтроу, Мадонні і Сальмі Хайек

Сьогодні 50-річна Дженніфер Лопес є зіркою А-класу і займає 7 місце в списку найбільш високооплачуваних співачок 2019 року за версією Forbes. Але 21 рік тому вона робила в шоу-бізнесі перші широкі кроки, і сміливо обговорювала більш успішних колег. У мережі спливло інтерв'ю Лопес виданню Movieline, де вона критикує Камерон Діас, Гвінет Пелтроу і навіть Мадонну.


Дженніфер Лопес в 1998 році

Камерон Діас, яка до 1998 року вже встигла знятися у фільмах "Маска", "Весілля кращого друга" і "Всі шаленіютьс від Мері", Лопес назвала "щасливою моделлю, якій дали багато можливостей".

"Я просто хотіла б, щоб вона більше ними користувалася, - додала Джей Ло. - Вона прекрасна. Коли я дивилася "Весілля кращого друга", то подумала, що якщо її направляти, вона може бути гарною [актрисою]".


Камерон Діас у фільмі "Весілля кращого друга" (1997)

Ставлення 29-річної Лопес до Гвінет Пелтроу, відомої в той час за фільмами "Сім", "Емма", "Великі надії" і "Закоханий Шекспір", було менш втішним. Виявилося, що Дженніфер більше знала про стосунки актриси з Бредом Піттом, ніж про її акторські здібності.

"Скажіть мені, де вона грала? Клянусь, я не пам'ятаю жодного фільму. Я чула про неї і Бреда Пітта більше, ніж про її роботи, - зізналася Лопес, яка в 1998 році мала три відомих ролі - у фільмі жахів "Анаконда" , біографічній драмі "Селена" і бойовику Стівена Содерберга "Поза полем зору".


Гвінет Пелтроу у фільмі "Закоханий Шекспір" (1998)

Наступною під роздачу потрапила Мадонна. На думку Дженніфер, їй варто було б займатися виключно музикою.

"Чи вважаю я, що вона чудова виконавиця? Так. Чи думаю я, що вона відмінна актриса? Ні, - категорично заявила Лопес. - Акторство - це моя робота, тому мені стає складно з людьми, які говорять: "О, я можу це зробити, можу грати". Я кажу їм: "Гей, не плюй на моє ремесло".


Мадонна в фільмі "Евіта" (1996)

В кінці інтерв'ю Дженніфер звинуватила Сальму Хаєк в тому, що та збрехала про пропозицію зіграти роль, яку взяла на себе Лопес.

"Вона секс-бомба, і грає відповідні ролі. Я роблю іншу роботу. Мене смішить, коли вона говорить, що їй пропонували "Селену". Це відверта брехня. Якщо вона говорить це заради публічності, то це її справа", - сказала актриса .


Сальма Хайек у фільмі "Від заходу до світанку" (1996)

Дженніфер Лопес публічно не прокоментувала скандальне інтерв'ю. Зараз вона пожинає плоди слави після успішної світової прем'єри драматичного трилера Лорін Скафарії "Стриптизерши". За роль танцівниці елітного стрип-клубу Рамони Лопес вже пророкують "Оскар".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях