Лайм

Переїдала і плакала: учасниця Spice Girls розповіла про проблеми з психічним здоров'ям

Після розпаду Spice Girls Мел Сі пережила депресію і розлади харчової поведінки

45-річна співачка Мелані Чісхолм, відома як Мелані Сі з Spice Girl, в інтерв'ю журналу Women's Health зізналася, що її психічне здоров'я постійно змінюється, і перш ніж звернутися до терапевта, вона думала, що божеволіє.

Мелані Сі розповіла, що вперше зіткнулася з психічним розладом через кілька років після розпаду Spice Girls.

"Це трапилося на початку 2000-х, коли я була в Лос-Анджелесі зі своєю родиною, і раптом відчула себе дуже погано, - згадує співачка. - Мені коштувало величезних зусиль встати з ліжка, я переїдала, не могла перестати плакати. Я буквально відчувала, що божеволію, тому повернулася до Великобританії і відвідала терапевта. Перше, що він зробив - діагностував мені депресію ".

Чісхолм говорить, що розмова з лікарем зняла з її плечей величезний тягар.

"Я відчула полегшення, коли зрозуміла, що у цього стану є назва, і його можна лікувати. Це був перший день мого одужання", - розповідає вона.

Коментуючи своє здоров’я сьогодні, вона зізналася, що хоча її психічний стан постійно змінюється, вона навчилася вчасно реагувати на перепади настрою.

"Тепер у мене є власний інструментарій. Коли я відчуваю, що стаю трохи пригніченою, першим ділом відмовляюся від алкоголю. Він викликає у мене тривогу, і я знаю, що наступного дня можу приймати погані рішення. Я намагаюся висипатися, правильно харчуватися. Тренуюся, але не занадто ", - говорить Мелані.

Британська артистка також сказала, що після діагностики депресії почала щотижня відвідувати психотерапевта, і сеанси дуже їй допомогли.

"Я знаю, що не кожен може дозволити собі таку розкіш, але це дійсно важливо для мене, навіть якщо іноді я цього боюся", - зізналася вона.

Поряд з відвертим інтерв'ю Мелані Сі також приголомшила фанатів розкішною фігурою, ще раз підтвердивши свій статус "Sporty Spice". При цьому поп-зірка зізналася, що в минулому боролася з розладами харчової поведінки, тому всіляко намагається захистити від цього свою 10-річну дочку Скарлет.

"Я ніколи не дозволяю людям говорити про дієти в нашому домі. Скарлет зараз 10 років, і я почала помічати, що вона більше думає про свою зовнішність. Розлад харчової поведінки допоміг мені зрозуміти, що і як говорити поруч із дочкою. Позитивна мова тепер стала звичкою", - говорить Чісхолм.

Обговорюючи сприйняття свого тіла в цілому, особливо після того, як її неодноразово порівнювали з іншими учасницями Spice Girls, Мелані сказала, що сама вона не порівнює себе з колегами, оскільки саме індивідуальні образи і стилі роблять їх такими унікальними.

"Я перестала себе порівнювати, і це дуже важливо для жінки, особливо коли справа стосується сприйняття тіла", - вважає вона.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.