Лайм

Зірка "Кріпосної" з'явилася на сторінках відомого глянцю: пікантні фото

Ксенія Мішина прикрасила "Караван історій"

Акторка Ксенія Мішина, зірка популярного українського серіалу "Кріпосна" на каналі СТБ, стала героїнею жовтневого номера журналу "Караван історій".

Знаменитість прикрасила обкладинку глянцю і знялася у пікантній фотосесії. Акторка з'явилася перед читачами журналу в жіночних і одночасно сексуальних образах. Знімки опубліковані на сайті видання.

На обкладинці глянцю Ксенія з'явилася в короткому топі чорного кольору і стильному бежевому тренчі. На сторінках журналу Мішина позувала в ніжно-рожевій сукні, пікантно пріспустів її з плечей, і жакеті на голе тіло.

"Це, напевно, мрія кожної дівчинки - прикрасити обкладинку журналу. Але в рази приємніше ще поділитися з вами своєю історією, розповісти про сокровенне і знайти відгук у ваших серцях! Так хвилююче для мене, і так трепетно і радісно", - прокоментувала свою появу в журналі акторка.

Шанувальники обсипали Ксенію компліментами, відзначаючи неймовірну красу артистки.

"Тобі з твоєю красою гріх було не зняти на обкладинці журналу", "Яка красива", "Ксюшенька, ти прекрасна", "Шалено красива", "Яка ж ви неймовірна", "Дуже красиво і не пошло. Це Ваша фішка: бути красивою і естетично сексуальною", - пишуть фани акторки під її постом в Instagram.

Мішина відома українському глядачеві не тільки за серіалом "Кріпосна", але й по шоу "Танці з зірками". Ксенія і її партнер Женя Кот є одними з фаворитів танцювального шоу, їх постановки вражають чуттєвістю, іронією і емоційністю. Але крім яскравої хореографії, шанувальників пари цікавить питання, чи правда, що між ними спалахнули почуття.

  • 19 вересня на телеканалі СТБ завершився другий сезон українського серіалу "Кріпосна". Кінцівка шокувала багатьох шанувальників костюмованої драми, і вони вимагають продовження.
  • Обурені глядачі "Кріпосної" запустили флешмоб: так не боролися навіть за Джона Сноу в "Грі престолів".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також