Лайм

Помер онук репера Snoop Dogg: хлопчик прожив всього 10 днів

Малюк помер на руках у батька

У родині американського репера Снуп Догга (Snoop Dogg) сталося горе - помер його новонароджений онук Кай Лав.

Про це повідомляє видання E! News з посиланням на Instagram сина репера Корда Бродуса. Батько загиблого немовляти повідомив, що малюк помер через 10 днів після появи на світ.

"Кай Лав 15.09.19 - 25.09.19", - написав він. "Мій син Кай приніс стільки любові і позитиву в цей світ. Його енергія буде жити і ці 10 днів любові завжди будуть для нас особливими. Давайте всі цінувати життя і тих, кого любимо, поки ми тут".

Видання пише, що батько немовляти також опублікував відео, на якому Кай Лава цілує його рідний брат. Пізніше ролик судячи по всьому був видалений.

Батько загиблого хлопчика також написав, що Кай "помер у нього на руках".

"Мій син зробив все, що йому потрібно було зробити за свої 10 днів тут, на Землі. Він помер у мене на руках. І це відчуття енергії ніколи не покине мене. Кай хоче, щоб всі ви знали, що він відмінно справляється там, на небесах", - написав він.

"Для мене абсолютно зрозуміло, чому двом духовно люблячим і цілющим людям, таким як я і Сорайя, був дан ангел, подібний Каю, і тепер ми будемо використовувати його енергію, щоб зробити Еллевен (сестра Кай Лава) кращою людиною. Життя прекрасне, і я хочу, щоб ви знали, що Сорайя спокійна і рухається вперед, дбаючи про маленьку дитину, яка бігають навколо, яка думає, що виросла", - додав Бродус.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@Kaiiiloves)

Син Снуп Догга виховує двох дітей: хлопчика Зиона, який народився в 2015 році і дівчинку Еллевен, яка з'явилася на світ в 2018-му.

  • Продюсер мультсеріалів "Сімпсони" і "Рік і Морті" Джоел Майкл Мендел помер у віці 54 років.
  • Помер знаменитий актор Шарль Жерар: це йому одного разу зламав ніс друже Бельмондо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях