Лайм

У стилі Емі Уайнхаус: Катерина Кухар з'явилася на обкладинці глянцю в незвичному образі

Балерина стала героїнею свіжого випуску Marie Claire

Українська прима-балерина і суддя проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар стала головною героїнею жовтневого номера журналу Marie Claire.

Знаменитість прикрасила обкладинку глянцю, знялася в стильній фотосесссіі і дала інтерв'ю, де розповіла про кар'єру і свою мету на танцювальному шоу. Один з кадрів балерина оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

"Знаходжу безмежний талант в людях, які вміють розкривати в тобі нові грані і "потаємні кімнати", про які ти й не здогадуєшся. Кожне нове інтерв'ю або спецпроект - немов перехід до іншого етапу життя .... і для мене, це певна догма!", - написала Катерина.

В кінці поста Кухар подякувала команді журналу за "класні образи, танці і позитивний заряд емоціями".

Шанувальники Катерини оцінили образ балерини для обкладинки глянцю. Ретро-стрілки, яскрава помада, об'ємна зачіска - багатьом він нагадав стиль британської співачки Емі Уайнхаус.

В ході інтерв'ю Кухар розповіла про свою мету на "Танцях з зірками" і пояснила свої суворі коментарі.

"Мені було цікаво спробувати себе в чомусь новому - і не в плані суддівства, тут у мене як раз був багатий досвід. У шоу у мене є певна мета - витягнути з учасників навіть те, чого вони від себе не очікують. Якщо вже вийшов на паркет і претендуєш на кубок - будь добрий, закривайся в залі і пахай! Деякі учасники ображаються на мої слова, але більшість зірок розуміють, що часом суворі коментарі існують лише для того, щоб їх підстьобнути працювати ще наполегливіше", - пояснила балерина.

  • Катерина Кухар вийшла заміж за артиста балету Олександра Стоянова. Весільна церемонія відбулася в прямому ефірі "Танців з зірками", а після випуску молодята влаштували вечірку за лаштунками проекту.
  • Зірка українського серіалу "Кріпосна" на каналі СТБ і учасниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина стала героїнею жовтневого номера журналу "Караван історій".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях