Лайм

Дженніфер Лопес і її наречений показали зворушливі фото заручин

50-річна зірка і її 44-річний обранець відсвяткували важливу подію в родинному колі

27 вересня 50-річна Дженніфер Лопес і її 44-річний наречений Алекс Родрігес відсвяткували заручини. На честь пам'ятної події пара зібрала друзів і родичів на затишній вечірці, фотографії якої незабаром з'явилися в Instagram знаменитостей.

"Так чудово відсвяткували з родиною та близькими друзями минулого вечора", - написав Родрігес, а Лопес додала, що ніч п'ятниці виявилася "найкрасивішою і найелегантнішою".

На фотографіях наречених також зображені їхні діти. Дженніфер виховує 11-річних близнюків Макса й Емму, народжених у шлюбі зі співаком Марком Ентоні, а у Родрігеса від першого шлюбу з Синтією Скуртіс є дві дочки - 11-річна Елла і 14-річна Наташа.

Видання People з посиланням на джерело, близьке до майбутньої сім'ї, пише, що діти Лопес і Родрігеса зіграли величезну роль в їхньому майбутньому.

"Їх потяг один до одного швидко зник би, якби вони не змогли об'єднатися як сім'я. Діти чудово ладнають і вони давно хотіли, щоб Дженніфер і Алекс одружилися", - говорить джерело.

Напередодні святкування заручин Родрігес з'явився в студії ранкового шоу Live with Kelly and Ryan і зізнався, що тричі репетирував пропозицію Лопес зі своїм помічником, який прикидався нареченою.

"Я так нервував, що вирішив відрепетирувати усе це. Ми зробили це на пляжі... у мене було три генеральні репетиції, - розповів щасливий наречений. - Я подбав про те, щоб Дженніфер з дітьми була далеко, і ми репетирували три дні поспіль".

Родрігес, врешті решт, відчув себе готовим і опустився на одне коліно під час їхнього відпочинку на Багамах у березні 2019 року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях