Лайм

Вона - супержінка: Потап розповів про життя з Настею Каменських

епер розповів о особисте життя

Український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) розповів про побут зі своєю дружиною, співачкою Настею Каменських.

Так, в програмі "Слава +" на YouTube-каналі Люкс ФМ музикант зізнався, що артистка відмінно справляється з домашніми справами, а він сам з радістю може почистити сніг або забити цвях.

"Настя - класна господиня. Вона класно готує, чудово стежить за будинком, чудово доглядає за собакою, вона дуже крута. Вона - супержінка! Я називаю її wonder woman", - розповів репер.

Коронна страва Насті - паста з креветками. "Вона божевільна в цьому плані, дуже класно готує", - підкреслив продюсер.

Потап також дав пораду, як зробити так, щоб побут не вбив кохання і не зіпсував романтику у стосунках.

"Треба освіжати стосунки і свій побут. Потрібно, щоб побут не був побутом, а був прикольним. Я, наприклад, обожнюю робити щось по дому: випадає сніг для мене - радість. У мене прибирають у дворі, але я беру лопату і сам починаю чистити сніг, тому що це така чоловіча тема. Молотком прибити цвх, кудись повісити щось ... Я обожнюю це робити, тому що у мене в житті цього менше", - зізнався продюсер.

  • Українські артисти Настя Каменських і Потап (Олексій Потапенко) офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля, яка відгриміла під Києвом 23 травня. У розпорядженні the Lime опинився документ, згідно з яким закохані одружилися майже рік тому
  • Настя Каменських, якій чи не кожен день приписують вагітність, розповіла, коли народить первістка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях