Лайм

Мені було соромно: зірка "Гри престолів" розповіла, як на зйомках її змушували перетягувати груди

Мейсі Вільямс зізналася, який дискомфорт доставила їй роль Арії

В інтерв'ю Vogue 22-річна актриса Мейсі Вільямс, яка грала Арію Старк у "Грі престолів" з 11 років, зізналася, що на зйомках їй доводилося приховувати груди, перетягуючи їх ременем. Такий досвід дівчина назвала "жахливим".

"Приблизно в другому або третьому сезоні моє тіло почало дозрівати, і я стала жіночною. Але Арія все ще намагалася замаскуватися під хлопчика, - згадує Вільямс. - У мене було дуже коротке волосся, вони постійно гримували мій ніс, щоб він здавався більш широким, і я виглядала дуже мужньо. Вони також наділи цей ремінь на мої груди, щоб приховати їхній розмір. Це було жахливо - носити його протягом шести місяців в році. Мені було трохи соромно".

Тепер Мейсі радіє, що може виглядати більш жіночно, підкреслювати талію і приймати своє тіло таким, яким воно є. Також дівчина зізналася, зараз її хлопець, модний агент Рубен Селбі, допомагає їй робити зачіски, і вона цінує, що він супроводжує її на світських раутах, оскільки їй не дуже подобається позувати для фото.

"На червоній килимовій доріжці я просто сором'язлива маленька дівчинка, яка хоче піти додому", - каже Вільямс.

  • Раніше Кіт Герінгтон, Емілія Кларк і творці "Гри престолів" відповіли на критику 8 сезону. Виконавець ролі Джона Сноу його навіть не дивився!
  • Також стало відомо, що HBO готує ще один приквел "Гри престолів": він присвячений Дому Таргаріенов

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях