Лайм

Вже скоро: Влад Яма заговорив про другу дитину

Хореограф розговорився про особисте

Відомий український хореограф, танцюрист, а також суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма зізнався, що вони з дружиною замислюються про поповнення в родині.

Про це він розповів в програмі "Зе Інтерв'юер". Хореограф зізнався, що після народження сина Леона він відчув батьківство і тепер мріє про ще одну дитину - дочку. Влад також запевнив, що це станеться найближчим часом (відео дивіться на сторінці нижче).

"Я хочу ще. Хочемо дівчинку ще. Дружина не проти. Поки не було Леона, я хотів чотирьох. Але з'явився малий і якийсь час ми взагалі про це не говорили. Рік напевно. Тому що це було трошки складніше, ніж ми собі представляли: перші тижні, місяці. А зараз ... Уже, напевно, скоро. Ми не настільки молоді, щоб відкладати це ще на п'ять років ", - сказав Яма.

Нагадаємо, що Влад Яма довго приховував від громадськості своє особисте життя. А два роки тому з'ясувалося, що у хореографа є дружина і маленький син. Хлопчика Яма показує в мережі рідко, а якщо і публікує фото, то обличчя закриває смайликами або кумедними мордочками. А ось красунею-дружиною регулярно хвалиться перед фанатами.

  • Нещодавно Влад Яма вперше розповів, як зробив пропозицію руки і серця своїй другій половинці - Ліліані.
  • Також читайте, Влад Яма пояснив , чому не показує громадськості обличчя сина Леона.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях