Лайм

Потап розповів, як ставиться до відвертих знімків Насті Каменських

Репер зізнався, що йому подобається і від чого він не в захваті

Український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) розповів, як ставиться до того, що його дружина, співачка Настя Каменських оголюється на камеру.

Так, в програмі "Зірковіх шлях" чоловік зізнався, що йому подобається, коли на його дружину з захопленням дивляться інші чоловіки, тому не проти її відвертих знімків в соцмережі.

"Я чоловік впевнений. Не в собі, в своєму коханні. І навіть мені подобається це, мені подобаються її відверті фотографії, фотосесії. Мені подобається, що вона подобається. І як чоловікові теж. Я знаю, що вона дуже красива жінка. Але це моя жінка, я з нею прокидаюся щоранку", - сказав Потап.

Разом з тим є те, з чим змиритися реперу складно. "Мені єдине, що не подобається - коли вона цілується з акторами дуже багато, якщо знімається в якомусь кіно, або якщо йдуть проби", - зізнався продюсер.

  • Раніше Потап розповів, як зробити побут не нудним і зізнався, яка Настя господиня.
  • Українські артисти Настя Каменських і Потап (Олексій Потапенко) офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля, яке відгриміла під Києвом 23 травня. У розпорядженні the Lime опинився документ, згідно з яким закохані одружилися майже рік тому

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях