Лайм

Не змогла піти на похорон: Злата Огнєвич розповіла про смерть коханої людини

Співачка розповіла про трагедію

Українська співачка Злата Огневич, яка нещодавно розповіла про знущання однокласників, поділилася ще однією жахливою історією зі шкільної лави.

Так, в програмі "Життя відоміх людей" артистка зізналася, що в школі у неї був хлопець на ім'я Вова. Але одного разу його життя забрала страшна хвороба.

"Він помер від раку головного мозку. Коли це сталося, то всі мої пішли на похорон, а я не змогла. У класі мене ніхто не зрозумів, всі думали, що я зрадниця. А я хотіла запам'ятати його живим, усміхненим, борзим, зухвалим і таким класним хлопцем", - говорить Злата.

Але це не єдині страшні спогади Огневич з дитинства. Співачка також розповіла, що у неї був старший брат, але його життя несподівано перервалося. Злата повідомила, що ніколи з ним не бачилася, так як він помер до її народження.

"Він загинув, потонув на очах моєї мами. Ну і після такого життя змінюється, воно ніколи не стає іншим. І це взагалі дуже сумна тема. Я потім і малюнки його знайшла (мама, звичайно, берегла це). Я, коли знайшла, ой, я сиділа тоді і плакала. Мені було дуже сумно. І я потім у мами почала розпитувати, який він був і як це все було", - поділилася Злата.

  • Раніше Злата Огневич заявила про переслідування агресивного шанувальника. Пізніше співачка показала обличчя чоловіка, а також розповіла, що була змушена звернутися за допомогою в поліцію.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях