Лайм

У мережі обговорюють сексуальний наряд Тіни Кароль на Танцях з зірками-2019: фото

Для прямого ефіру знаменитість обрала ефектний наряд грузинського дизайнера

Шанувальники української співачки Тіни Кароль не перестають обговорювати її ефектний образ у 7 випуску шоу Танці з зірками-2019, який пройшов в ефірі каналу "1+1" увечері 6 жовтня.

Як стало відомо раніше, в новому сезоні шоу Тіна Кароль стала постійною другою ведучою за лаштунками проекту. Для кожного ефіру співачка підбирає новий вражаючий образ, який доповнює стильними зачісками та коштовностями.

В ефірі 7 випуску Тіна Кароль показалася у вечірній сукні грузинського бренду DAVID KOMA - корсеті з басками, які були розшиті дзеркальною фурнітурою і перлами. Особливих нот образу співачки додали сміливе декольте, вирізи на животі і високий вертикальний розріз нижньої частини, який відкрив глядачам стрункі ноги артистки.

Кількома ефектними фото з вечора співачка поділилася на особистій сторінці в Instagram, де від уваги її фоловерів не вислизнули і її пишні локони: "Тіночка, ви чарівні", "Приголомшлива жінка", "Тіна, це постріл в саме серце", "Встояти перед вами неможливо","Жорстоко, Тіна. Жорстоко викладати такі фото", - зазначили в коментарях під знімками.

  • Читайте також на The Lime, як співачка Оля Полякова, яка 6 жовтня стала запрошеною ведучою на Танцях з зірками-2019, потролила у прямому ефірі латексні та атласні наряди Тіни Кароль.
  • Дивіться також найбільш вражаючі моменти 7 випуску шоу Танці з зірками-2019, в рамках якого учасники обмінялися партнерами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях