Лайм

Дженніфер Еністон зізналася, що найбільше ненавидить в побаченнях

50-річна актриса відверто розповіла про особисте життя

У лютому 2018 року Дженніфер Еністон розлучилася з чоловіком Джастіном Теру, а 8 місяців потому розповіла про своє особисте життя на шоу Говарда Стерна.

На запитання, чи зустрічається вона в даний час з якимись щасливчиками, Еністон відповіла, що "дуже і дуже зайнята", і просто не має на це часу. Дійсно, після виходу детективної комедії "Загадкове вбивство" актриса приступила до зйомок у серіалі "Ранкове шоу" і фільмі "Перші леді".

Коли телеведучий запитав, чи хоче вона, щоб він познайомив її з кимось особливим, зірка "Друзів" відповіла категоричною відмовою.

"Не зараз. Послухай, мені просто не подобається, коли мене з кимось зводять. Мені це не подобається. Ненавиджу це", - заявила Дженніфер.

"Тобі подобається бути самотньою?" - уточнив Стерн.

"Так", - рішуче відповіла вона.

Актриса також розповіла Стерну, що після розлучення з 48-річним актором Джастіном Теру вона відвідувала психолога. Пара розпалася в кінці 2017 роки після двох років шлюбу, і в інтерв'ю The New York Times Теру розповів, що їх розставання було "дуже спокійним".

"Це було неминуче. Ми обидва все розуміли і поступово рухалися в цьому напрямку. Але ніхто не помер, ми не стали кидатися один в одного сокирами. Багатьом це здасться нудним, але ми поважаємо один одного, тому вирішили розлучитися безболісно, наскільки це взагалі можливо. Єдиний болючий момент в цій історії полягає в тому, що тепер між нами не буде такої дружби, як раніше", - говорив актор.

Крім особистого життя, Еністон також згадала часи "Друзів" і розповіла, як їй подобається проводити час з колишніми колегами.

"На цьому тижні обідала з усією бандою. Всі були там", - сказала актриса, і її слова підтверджують спільні Селфі з Меттом Лебланом і Кортні Кокс. За словами Еністон, Девід Швіммер теж був там.

"У всіх нас був час, тому ми зібралися разом, - додала вона. - Ми так сміялися!"

Раніше цього року Еністон зізналася, що вона не проти возз'єднається з друзями для продовження шоу.

"Я б зробив це .... Дівчата зробили б це, і хлопці теж, я впевнена, - сказала актриса в студії ток-шоу Елен Дедженерес. - Я сумую за [Друзям] кожен день. Я була б нічим без них. Але якщо перезавантаження шоу не буде таким же гарним, як раніше, то навіщо його робити? Це б усе зруйнувало".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях