Лайм

Каньє Вест розповів, чому закохався в Кім Кардаш’ян всупереч пліткам

Зіркове подружжя згадало про початок своїх стосунків

Кім Кардаш’ян та її чоловік Каньє Вест в телепрограмі E! True Hollywood Story розповіли про зародження своїх стосунків. Зірка реаліті-шоу згадала, як фанати репера радили йому не зв’язуватися з нею, а сам Каньє зізнався, чому закохався в майбутню матір своїх чотирьох дітей.

"Я зустріла Каньє в 2002 році. Він розпитував усіх, хто я така, а всі говорили: "Ну, у неї є хлопець". А потім він запросив мене в Париж на свій модний показ, і тоді все сталося. Так почалися наші стосунки", - говорить Кім.

Офіційно пара почала зустрічатися в 2012 році, через 10 років після знайомства. Тоді в мережі знайшлося безліч недоброзичливців, які намагалися відрадити володаря 21 премії "Греммі" від стосунків із зіркою шоу "Сімейство Кардаш’ян".

"Всі говорили йому: "Ти не можеш з нею бути! Вона зірка реаліті-шоу, вона зруйнує твою кар'єру". А він відповідав: "Але я люблю її, мені все одно", - згадує Кардаш’ян.

"Кожен раз, коли я був поруч із нею або бачив її, я відчував магнітне тяжіння, - згадує репер. - Вона була хорошою, чистою, щасливою, люблячою, сміливою, відважною, сильною".

Пара одружилася в 2014 році, і зараз виховує чотирьох дітей: 6-річну дочку Норт, 4-річного сина Сейнта, однорічну дочку Чикаго і 5-місячного сина Саама. Молодші діти подружжя народилися від сурогатних матерів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях