Лайм

Мама з татом постаралися: MELOVIN прокоментував потрапляння до списоку найкрасивіших людей світу

Конкуренцію йому складуть Бред Пітт, Кіт Герінґтон, Леонардо ДіКапріо, Девід Бекхем та інші

Український співак MELOVIN (справжнє ім'я - Костя Бочаров) зізнався, що дізнався від фанатів про те, що потрапив до списку популярного рейтингу TC Candler і претендує на звання найкрасивішого чоловіка світу.

Про це він розповів за лаштунками "Музичної платформи", яку покаже канал "Україна". "Я взагалі все від них дізнаюся, а потім вже і таблоїди підхопили інформацію", - зізнався співак.

MELOVIN додав, що йому "дуже приємно бачити свою фотографію поруч з такими людьми, як Роберт Паттінсон і Моніка Белуччі".

"Я не вважаю себе найкрасивішим, хоча мама каже, що я гарний - значить, так і є, мама з татом постаралися", - зазначив артист.

Розважальний сайт TC Candler починаючи з 1990 року щорічно складає рейтинги The 100 Most Beautiful Faces і 100 Most Handsome Faces, називаючи найкрасивіших жінок і чоловіків світу.

В цьому році в списку The 100 Most Handsome Faces of 2019 опинився і український співак MELOVIN. А конкуренцію йому складуть такі знамениті красені, як Бред Пітт, Джеймі Дорнан, Кіт Герінґтон, Леонардо ДіКапріо, Девід Бекхем, Кріштіану Роналду, Ідріс Ельба, Дуейн "Скеля" Джонсон і багато інших знаменитостей.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: певец, Melovin

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях