Лайм

Потап спантеличив Instagram знімком з голлівудською зіркою

Подробиці зустрічі музикант вирішив не розкривати

Український репер Потап (Олексій Потапенко) здивував своїх фоловерів в Instagram спільною фотографією з американським актором Денні Трехо, зіркою фільмів "Від заходу до світанку", "Мачете" та "Діти шпигунів".

У 20-х числах вересня 75-річний Трехо гостював у Києві в якості спеціального гостя на фестивалі Comic Con Ukraine 2019, однак фото в профілі Потапа з'явилося лише 10 жовтня ввечері. При цьому сам музикант в цей час нібито знаходився в Україні.

Опублікувавши знімок з актором, репер побажав своїм фоловерам доброї ночі, але так і не розповів, де і коли зустрівся з Трехо. Заінтригував підписників Потапа і той нюанс, що на фото точно була присутня третя людина, яку обрізали для посту: "Це Настя. Її волосся. Навіщо обрізав Настю?", "А кого третього не показав?", "Трехо знову в Україні?", "Еее, ти де його знайшов?", "Клас, крутий мужик. Тільки де ти його знайшов?" - дивуються в коментарях.

За однією з версій, Потап зустрівся з Денні Трехо в ті дні, коли актор гостював у Києві, але вирішив опублікувати знімок пізніше. Тоді голлівудський кінозлодій зустрічався з деякими українськими знаменитостями. Можливо, в їх числі був і чоловік Насті Каменських.

  • Нагадаємо, у The Lime також була можливість зустрітися в Києві з актором Денні Трехо і поставити йому кілька запитань. Читайте наше невелике інтерв'ю з актором за посиланням.
  • Раніше ми писали про те, як 75-річний Денні Трехо врятував з автомобільного ДТП дитину. В автомобіль, який перекинувся на дах, актор пробрався через розбите скло.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях