Лайм

Сильно напартачив: Сергій Бабкін розповів про кризу у стосунках з дружиною

Музикант поділився історією з життя

Український музикант Сергій Бабкін відверто розповів про кризовий період в шлюбі зі Сніжаною, який ледь не закінчився розлученням.

Учасник гурту 5'nizza став гостем нового випуску шоу "Слава +", яке виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ. В інтерв'ю артист поділився подробицями особистого життя і розповів про загадкового "господаря будинку", який неодноразово рятував його сім'ю.

Сергій зізнався, що за 12 років спільного життя зі Сніжаною, у них був тільки один серйозний конфлікт.

"Це було на третьому році життя разом і сталася дуже неприємна історія. Ми мало не розійшлися. Земля почала тріскатися під ногами, і я думав, що все, кінець. Я дуже сильно напартачив. І ми вже були на валізах, Снежа зібрала речі, щоб їхати", - згадує музикант.

За словами Бабкіна, він тоді зірвався і пішов в загул. Як відомо, до знайомства зі Сніжаною Сергій зловживав алкоголем, але завдяки майбутній дружині зав'язав із згубною звичкою. "Я зірвався і вів себе дуже погано. Якийсь фестиваль був ... і пішло-поїхало. Рвонуло на старих дріжджах", - розповів музикант.

А допоміг йому зберегти шлюб полтергейст, який живе разом з ними, в їх будинку і допомагає Бабкіним.

"Сніжана злилася і йдучи почула, що у ванній біжить вода, а я, коли йду все перекриваю, всі крани. Вона зайшла у всій цій нісенітниці, коли це все сталося, побачила повну ванну води, яка вже випливає за краї. Вона раз, а крани закриті, починає швиденько цю воду збирати, сукнями, тому що все ллється на підлогу ... і відчуває, що хтось стоїть в такій же позі і дихає біля неї і каже: "Що ви? Що ви робите? "І вона сіла на валізи і заспокоїлася", - поділився артист.

Нагадаємо, що Сергій і Сніжана Бабкін виховують трьох дітей - 12-річного сина Артура, 8-річну Васелину і тримісячного Єлисея. Також у музиканта є син Ілля від першого шлюбу.

  • Раніше Сергій Бабкін поділився з шанувальниками зворушливим відео з новонародженим сином Єлисеєм. На кадрах ролика щасливий тато сидить на кухні і співає малюкові композицію "Луч солнца золотого" з мультфільму "Бременські музиканти", акомпануючи собі на гітарі.
  • Сергій і Сніжана Бабкін розсекретили незвичайне ім'я новонародженого сина і поділилися подробицями пологів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях