Лайм

Гурт "Антитіла" зворушив емоційним кліпом: в ньому архівні відео сім'ї Тараса Тополі і Alyosha

Музиканти презентували нове відео

Український гурт "Антитіла" презентував кліп на свою нову пісню "Буде син" - п'ятий трек з альбому Hello. У ролик увійшли архівні відео сім'ї Тараса Тополі і Alyosha.

Прем'єра відео відбулася 17 жовтня на YouTube-каналі колективу. Режисерами відеоряду виступили лідер гурту Тарас Тополя і клавішник Сергій Вусик.

У кліпі Тарас Тополя з дружиною, відомою співачкою Alyosha і двома синами Романом і Марком, зіграли самих себе, показали історію їхніх стосунків і відкрили завісу в своє приватне життя. Паралельно з основним сюжетом в роботі представлені документальні кадри зіркової сім'ї, які раніше не демонструвалися: народження первістка, весілля артистів, а також їх сімейні будні.

"Пісня "Буде син" певною мірою автобіографічна. Наше близьке оточення і друзі знають, що саме в Карпатах, на лоні природи зароджувалися наші з Оленою стосунки і власне план про який співається в пісні ми майже виконали. У нас двоє синів, залишилися ще дівчинка, якій ми, звичайно ж, будемо раді", - прокоментував Тарас Тополя.

  • Раніше Мішель Андраде (Michelle Andrade) представила кліп на україномовну пісню "Не знаю" .
  • Alekseev випустив кліп на пісню "Камінь і вода". Зйомки відеоряду проходили в Ісландії - країні неймовірних пейзажів і чарівної природи.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях