Лайм

Я не голодна сексуальна дикунка: дружина Бабкіна різко відповіла на критику її "непристойного" фото

Танцівниця не стала ігнорувати звинувачення шанувальників

Дружина українського музиканта Сергія Бабкіна відреагувала на критику своєї фотографії в Instagram. На знімку Сніжана годує грудьми тримісячного Єлисея. У кадр також потрапили коти подружжя: один сидить на руках у танцівниці, інший - на столі.

Шанувальники Сніжани, побачивши "битовуху" артистів, в пух і прах розкритикували фото. Вони вважають його непристойним і засудили дружину співака за публікацію.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від snezhana_babkina (@snezhana_babkina)

Сніжана Бабкіна не стала ігнорувати звинувачення фанатів, і написала різкий пост-відповідь.

"Після вчорашнього поста вирушили в бан (ю) багато передплатниць, які були в подиві - як я можу годувати дитину на загальний огляд? Що скажуть мої діти? Чи бачать вони як я, роздягнувшись, годую младшенького? Чому у нас такі страшні коти? І як ми їм дозволяємо лазити по столах? Відповідаю відразу всім! Ми з Сергієм Бабкіним актори! Розкомплексувалася я ще в дитинстві, почавши займатися театром", - написала Сніжана.

"Тому походити по дому голяком, погодувати младшенького на очах у старшеньких, або погодувати в театрі, або на пляжі, або на вулиці, або оголитися під час вистави - для мене це взагалі не проблема. Я - мама 3 дітей! Я не голодна сексуальна дикунка ! Моє тіло також як і моя душа - оголені", - додала молода мама.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від snezhana_babkina (@snezhana_babkina)

  • Український музикант Сергій Бабкін презентував кліп на свою нову пісню "Єви и Адамі", в якому зняв свою кохану дружину, танцівницю Сніжану.
  • Сергій Бабкін відверто розповів про кризовий період в шлюбі зі Сніжаною, який ледь не закінчився розлученням.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях