Лайм

Син Повалій показав в мережі вагітну дружину та розповів про свої страхи перед пологами

Вперше про положення дружини Лани музикант розповів ще в лютому

Музикант і продюсер Денис Повалій, син української естрадної співачки Таїсії Повалій, поділився в мережі радісною звісткою - незабаром, всупереч невпевненості та хвилюванням, він стане батьком.

На особистій сторінці в Instagram Повалій опублікував фотографії вагітної дружини Лани. У коментарях музикант поділився емоціями від майбутнього поповнення в родині.

"Знали б ви як довго я боявся продовжити рід. "Це ж така відповідальність", - говорив внутрішній демон. "Ти більше ніколи не будеш належати собі", "Ти недостатньо сильний / багатий / здоровий" та інші сумніви хлопчика - не чоловіка з великої літери - але потім мене осінило. Тільки любляча жінка поруч може зробити мене краще. Нас краще! Тепер трьох", - написав Повалій.

На фото дружина музиканта позує в самій лише білизні. Примітно, що про вагітність Лани Повалій вперше розповів підписникам ще в лютому.

"Мені не віриться, що настав цей час, коли вже до мене будуть звертатися "Тато, дай", "Тато, навчи" і я сильний як ніколи. Дякую тобі, прекрасна, дбайлива і вірна дружино, що обрала саме мене з сотень претендентів", - додав він.

У коментарях до фотографій фоловери музиканта вітають молодих батьків, зичать їм любові, радості, сімейного затишку і багато терпіння.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях