Лайм

Відома співачка вийшла заміж за бойфренда-злочинця

Про це Нікі Мінаж повідомила в особистому мікроблозі

Американська реп-виконавиця Нікі Мінаж вийшла заміж за свого коханого, музиканта Кеннета Петті. Обранець зірки має кримінальне минуле.

Про це реперша повідомила в своєму Instagram. Знаменитість опублікувала відео, на якому зображені кружки з написами Mr і Mrs і бейсболки з підписами Bride ("наречена") і Groom ( "наречений").

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Barbie (@nickiminaj)

"Оніка Таня Мараж-Петті", - підписала Ніки ролик, натякаючи, що додала до свого справжнього прізвища прізвище чоловіка. Також Мінаж вказала дату укладення шлюбу - 21.10.2019.

У коментарях реперша отримала десятки привітань, в тому числі і від знаменитих друзів, включаючи співачку Крістіну Агілеру, моделей Вінні Харлоу і Наомі Кемпбелл.

Ніккі і Кеннет почали зустрічатися в грудні минулого року. У червні Петті зробив пропозицію зірці, а в серпні сама Ніки розповіла, що подала заяву на отримання ліцензії на шлюб. Тоді вона зазначила, що вийде заміж протягом 80 днів.

Кеннет Петті має погану славу. У 1995 році репер був звинувачений в згвалтуванні 16-річної дівчини, йому загрожував термін до чотирьох років, але не відомо, чи потрапив він тоді за грати. Через кілька років Кеннет вбив людину. Музиканта засудили до десяти років в'язниці, з яких він відсидів сім.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях