Лайм

Елтон Джон назвав Мадонну бридкою і невдячною через слова про Леді Гагу

У недавньому минулому співак справді не жалував поп-зірку

Подробиці скандальних мемуарів Елтона Джона "Я" продовжують розбурхувати ЗМІ. Цього разу видання Daily Mail повідомило про те, як 72-річний співак засудив Мадонну через її коментарі про Леді Гагу.

У книзі співак згадав про випуск ABC News 2012 року, в якому 61-річна Мадонна назвала хіт Гаги "Born This Way" вторинним через те, що він звучить занадто схоже на її власний трек.

"Раніше я сміявся над Мадонною за те, що вона співала під фонограму на сцені, але проблема ускладнилася, коли вона принизила Леді Гагу в американському шоу. Мені здалося, що сингл Гаги "Born This Way" дійсно звучав схоже на "Express Yourself", але я не міг зрозуміти, чому Мадонна була настільки невдячною і бридкою, а не сприйняла це як комплімент... особливо, якщо вона претендує на звання чемпіона серед жінок".

Співак додав: "Я думаю, що це просто неправильно - визнаний артист не повинен збивати молодого на самому початку його кар'єри".

Раніше Елтон Джон вже критикував Мадонну в своїх інтерв'ю. Зокрема, він говорив про те, що "якби у неї був якийсь здоровий глузд, вона б зробила запис, подібний до "Ray Of Light", трималася подалі від танцювального матеріалу і просто була б великою поп-співачкою", а не виглядала як "ярмаркова стриптизерка".

У 2016 році Елтон оголосив, що припинив свою ворожнечу з поп-королевою, коли вони випадково опинилися в одному ресторані.

"Я сказав про неї щось жахливе, чого ти ніколи не повинен говорити. Я був в ресторані на півдні Франції пару років назад, вона увійшла, і я послав їй записку: "Ви, ймовірно, більше ніколи не будете говорити зі мною, але мені дуже шкода і соромно за себе, і я можу купити вам обід. Вона була дуже люб'язною і приємною, ми поговорили. У нас все добре - це був тільки я і мій великий рот", - сказав він в інтерв'ю на вечірньому шоу Грема Нортона.

  • Одним з найцікавіших в мемуарах Елтона Джона стала розповідь про його боротьбу з алкоголізмом і наркозалежністю. Співак знайшов допомогу в групах анонімних залежних.
  • Мадонні, в свою чергу, довелося на якийсь час зняти підбори. Вона отримала болючу травму, через яку змушена була перенести концерт.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях