Лайм

Полякова блиснула шикарною фігурою і розповіла, як схудла

Співачці доводиться йти на жертви заради стрункої фігури

Українська співачка і суддя шоу "Х-фактор" на каналі СТБ Оля Полякова, яка влаштувала "баттл" з Настею Каменських, продемонструвала шанувальникам свою шикарну фігуру.

На знімку, опублікованому в її Instagram, артистка позує на пляжі в сексуальному чорному бікіні і сонцезахисних окулярах. У підписі до публікації Полякова похвалилася тим, що скинула 5 кілограмів, а також розкрила секрет своєї стрункості.

"-5! Молочним і борошняним продуктам - ні! Тренуванням і коханню - Так! Як вам?", - написала Оля.

Як виявилося, співачка виключила з раціону всі молочні продукти, включаючи і сир власного приготування. Не секрет, що Оля Полякова має кіз, з чийого молока власноруч готує моцарелу, брі та горгонзолу.

Фанати із захопленням обговорюють фігуру співачки, обсипаючи її компліментами.

"Добре виглядаєте! Відмінна фігура!", "Шикарна", "Ось це фігура, всім жінкам приклад", "Красуня", "Жінка вогонь", "Яка краса! Все красивіше і красивіше!", "Неземна краса", - пишуть шанувальники в коментарях.

  • Оля Полякова до вступу в шлюб була коханкою свого чоловіка Вадима. Артистка ніколи не розповідала про це шанувальникам і, як зізналася зараз, вважала цей "трикутник" трагедією.
  • Співачка Оля Полякова показала улюблену іграшку своєї молодшої дочки. На артистку тут же обрушилися з критикою, звинувативши її в марнотратності і надмірну любов до дорогих речей. Співачка не стала мовчати і відповіла на їдкі докори на свою адресу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях