Лайм

Ведучий Володимир Остапчук розлучається з дружиною після 12 років шлюбу: що відомо

Як зазначив Остапчук, життя - штука непередбачувана

Український ведучий і один з фаворитів шоу Танці з зірками-2019 Володимир Остапчук розлучається з дружиною Оленою Войченко. Разом чоловік і дружина прожили 12 років і виховують сьогодні двох дітей.

Чутки про непросте рішення Остапчук підтвердив в бесіді з журналом Viva! За словами ведучого, життя - штука непередбачувана і так іноді трапляється.

"Ми не хочемо виносити наші особисті взаємини на загальний огляд. Ми особливо чуйно оберігаємо наш особистий простір, адже у нас двоє чудових дітей. Між нами роки міцних відносин і дружби, підтримки і партнерства, спільних подорожей, життя на дві країни, що далеко не легко, і багато іншого", - зазначив Остапчук.

Вперше про розлади в родині ведучого заговорили увечері 24 жовтня, коли на сайті Подільського районного суду міста Києва виявили відповідний позов, зареєстрований двома днями раніше. У своєму коментарі ведучий також попросив громадськість ставитися до його ситуації з повагою.

"Час, який ми провели разом ми згадуємо з вдячністю, а в майбутнє дивимося по-новому. Поки це все, що ми хочемо сказати", - уклав він.

На Олені Войченко Остапчук одружився в 2007 році. Сьогодні пара виховує дочку Емілію та сина Евана-Олександра, який народився в березні 2018 року.

  • Раніше співачка Слава Камінська зізналася, що недовго була самотньою після розлучення з чоловіком Едгаром в липні цього року. Солістка гурту "НеАнгели" додала, що цілком може в черговий раз вийти заміж.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях