Лайм

Найвеличніший артист і майбутній президент: Каньє Вест здивував мережу ексцентричним інтерв'ю

Нова порція дивних зізнань 42-річного музиканта спантеличила шанувальників

Каньє Вест в тригодинному інтерв'ю Зейну Лоу для Apple Music Beats 1 розповів про музику, амбіції, залежність від порно і про те, як християнство сформувало його погляд на світ. Найбільш ексцентричні і важливі висловлювання репера зібрало видання E! Online.

"Ліберали люблять мистецтво, вірно? І тепер - я, без сумніву, найбільший артист всіх часів. Це навіть не питання на даний момент. Це просто факт. Буде час, коли я буду президентом США, і я згадаю... будь-якого засновника, який не в змозі зрозуміти культурно, що ми робимо", - розповів Уест про свої політичні цілі.

Чоловік Кім Кардаш’ян, відомий своєю завзятою релігійністю, також повідав про ворожнечу з репером Дрейком, який, за словами Каньє, знущався над людьми з психічними проблемами і навіть погрожував йому.

"Дрейк буквально живе в чотирьох кварталах від мене. Це показує, що у Бога є почуття гумору, тому що ми були суперниками. Але ти не можеш служити Богові і злитися на свого брата, - каже Уест. - У мене і Дрейка були розбіжності, і він відмовлявся говорити зі мною протягом 6 місяців".

27 вересня Каньє випускає новий альбом "Jesus is King". Він зізнався, що просив членів своєї команди постувати і не займатися позашлюбним сексом під час роботи над записом. Це було необхідно, щоб не відволікати їх від проекту і "викликати творчий сплеск".

При цьому репер не став приховувати, що сам він все життя був залежний від порно. Виявилося, що ця залежність бере свій початок в дитинстві Уеста.

"Мій батько дістав журнал Playboy, коли мені було п'ять. Він став відправною точкою справжньої залежності від порнографії. Це впливало на кожен вибір, який я робив у житті починаючи з п'яти років і до теперішнього моменту", - зізнався він.

Фільми для дорослих і секс стали залежністю, в якій він утопив себе після смерті матері. Але сьогодні зірка хіп-хопу, схоже, більше зайнятий релігійною вірою, і регулярно проводить богослужіння під назвою "Недільні служби".

"Тепер, коли я служу Христу, моя робота - поширювати релігійні переконання, доводити до людей, що Ісус зробив для мене", - каже музикант.

  • У числі гостей недільних проповідей Каньє Веста виявився Бред Пітт. 55-річний актор розповів, чому подружився з ексцентричним репером.
  • Кім Кардашьян, в свою чергу, похвалилася подарунком, який чоловік зробив їй на день народження. Ось він, сюрприз для людини, у якої є все.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях