Лайм

Схудла Адель вразила шанувальників своєю зовнішністю: фото

Співачка показала результати вражаючого схуднення

Британська співачка Адель, яка оголосила про розлучення з чоловіком, вразила фанів своєї нової зовнішністю. Артистка буквально попрощалася зі своїми пишними формами, які завжди були її візитною карткою.

Схудла Адель потрапила в об'єктиви фотоапаратів на вечірці, присвяченій дню народження репера Дрейка. Співачка з'явилася на святкуванні в чорній оксамитовій сукні з відкритими плечима. Наряд прекрасно підкреслив нові форми зірки.

Розкішний образ Адель доповнила високим хвостом, прикрасами і відкритими чорними босоніжками.

За даними британського таблоїду The Sun, домогтися такого успіху артистці допомогли регулярні тренування.

"Адель насолоджується собою і дбає про своє тіло. Їй подобається її новий образ життя і режим тренувань, який дає відчутний результат. Схуднення - лише приємний бонус. У неї виразно почалося нове життя", - повідомили інсайдери.

"Раніше я плакала, але тепер я пінтію", - написала Адель під одним зі знімків в Instagram, натякнувши на непрості стосунки з колишнім чоловіком.

  • Українська співачка Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свою шикарну фігуру. У підписі до публікації артистка похвалилася тим, що скинула 5 кілограмів, а також розкрила секрет своєї стрункості.
  • Учасниця популярного українського дуету "НеАнгели" співачка Слава Камінська похвалилася своєю стрункою фігурою. А домогтися таких результатів їй допомогло интервальное голодування.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях