Лайм

Хочу, щоб мама була поруч: син Тіни Кароль відверто розповів про свої мрії

Хлопчик вже кілька років живе за кордоном

Син української співачки Тіни Кароль, який живе і вчиться в Великобританії, зізнався, що в свій день народження хоче, щоб поруч була його зіркова мама.

Про свої мрії 10-річний Веніамін розповів в інтерв'ю журналу Viva! "На свій день народження я хочу, щоб мама була поруч. І ще хочу знову побувати з нею на Маврикії", - зізнався Веня.

Син співачки також розповів про свої захоплення. Судячи зі слів хлопчика, нудьгувати в Британії йому не доводиться.

"Після школи граю на барабанах, на фортепіано. Мені більше подобаються барабани. Займаюся фехтуванням, регбі, танцюю в українському клубі гопак. Після всіх занять мені хочеться пограти і повеселитися. Зі своїми друзями я трохи граю онлайн, мені це подобається. Minecraft, Fortnite", - поділився Веніамін.

Нагадаємо, що син Тіни Кароль вже кілька років навчається в школі Великобританії. Хлопчик відразу пішов до другого класу і відмінно вписався в англомовний колектив. Живе Веня в українській родині.

"Він там навчився української мови, ходити до української церкви, вивчив гопак. У нього там України більше, ніж тут," - розповідала раніше співачка.

  • Раніше Тіна Кароль розповіла, як зважилася відправити єдину дитину вчитися за кордон. Адже проти цього були всі її близькі.
  • Співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками свіжим фото 10-річного сина Веніаміна. Багато фанів артистки відзначили неймовірне схожість з батьком.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях