Лайм

Не самогубство: слідство назвало справжню причину смерті тату-моделі Зомбі-боя

Про те, що 32-річний чоловік наклав на себе руки, писала навіть Леді Гага

Смерть тату-моделі Ріка Дженеста, відомого під псевдонімом Зомбі-бой, була офіційно визнана нещасним випадком. Про це повідомляє видання Page Six з посиланням на заяву коронера з Квебека Мелісси Ганьон.

У серпні 2018 року 32-річний Дженест помер від травми голови після падіння з балкона третього поверху квартири його монреальського родича.

"Це був нещасний випадок", - стверджує Ганьон.

Після смерті Дженеста ходили чутки, що він покінчив життя самогубством: згідно з медичними записами, в минулому він лікувався від психічного розладу. Подруга Зомбі-боя Леді Гага сама висунула цю теорію в недавно видаленому твіті і була змушена вибачитися за припущення, що Дженест скоїв суїцид.

Згідно зі звітом коронера, у Дженеста не було "ясного і однозначного наміри покінчити з життям". Також після фатального падіння в його крові був виявлений високий рівень алкоголю і марихуана.

"Деякі близькі друзі повідомили, що він чув голоси, особливо коли вживав наркотики, - йдеться в повідомленні коронера. - Однак містер Дженест, схоже, не перебував в стані психозу або марення, коли виходив на балкон".

Зомбі-бой отримав міжнародну популярність, з'явившись в 2011 році в кліпі Леді Гаги "Born This Way". Майже 90% його тіла було покрито татуюваннями, включаючи череп на обличчі і мозок на голові.

  • Зірку серіалу "Надприродне" заарештували в Техасі за бійку: в одному з барів Остіна актор посварився з барменом і адміністратором.
  • Каньє Вест здивував мережу ексцентричним інтерв'ю. У ньому він назвав себе майбутнім президентом США і найвеличнішим артистом серед нині живих.

Найцікавіші новини тепер в Telegram ! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Леді Гага

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях