Лайм

Брат Меган Маркл вирішив помиритися з сестрою, але вийшло так собі

Томас Маркл молодший вибрав не найкращий спосіб помирити сестру з батьком

Зведений брат Меган Маркл, Томас Маркл-молодший, оголосив про пристрасне бажання покласти край їхній давній сімейній ворожнечі. Видання Daily Mail повідомляє, що він сподівався відновити з сестрою стосунки, але в підсумку сказав щось, що навряд чи здатне знайти відгук у її серці.

"Я був поганим сином і поганим братом для Меган, - заявив 53-річний чоловік. - Я просто хочу все виправити, поки не стало занадто пізно. У мене не було намірів погіршити відносини між батьком, Меган і Гаррі, і я хочу, щоб ми всі, але особливо вони, були справжньою родиною і помирилися".

Потім Маркл перейшов до раптової критики поведінки сестри.

"Я сподіваюся, що Меган вступить в контакт з татом, але він повинен підготувати себе до того, що цього ніколи не станеться. Вона не зв’язувалася з ним після його серцевого нападу, - говорить він. - Але їй потрібно пам'ятати, що вона в Букінгемському палаці з Гаррі завдяки своєму батькові. Він заплатив за її освіту і модний одяг. Він допоміг їй стати винятковою жінкою, і я прошу її визнати це".

До того, як Томас Маркл-старший одружився на матері Меган, Дорії Регланд, він 11 років був одружений на своїй університетській подрузі Рослін Лавлесс. У них двоє дітей: Томас Маркл-молодший і 55-річна Саманта.

Томас-молодший не вперше намагається об'єднати свою розділену сім'ю. Цього літа він закликав королеву і принца Чарльза "втрутитися" і сказати дружині принца Гаррі "помиритися" з батьком.

Також він говорив про свою радість після того, як Меган заручилася з Гаррі в 2017 році.

"Я думаю, що це прекрасно. Поки він піклується про Мег і любить її, йому не потрібно більше нічого робити. Він виглядає як дійсно хороша людина і міг би бути хорошим хлопцем для неї", - цитує Маркла-молодшого Daily Mail.

  • Не так давно 75-річний Томас Маркл продовжив звинувачувати дочку на сторінках таблоїдів. Він пояснив, навіщо віддав ЗМІ її особистого листа.
  • Тим часом королівську сім'ю збентежив відвертий фільм про принца Гаррі і Меган Маркл. Родичі не очікували, що подружжя розкриє так багато подробиць про особисте життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях