Лайм

Голлівудська діва та бедуїн: Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас захопили нарядами на Хеллоуїн

Пара вибрала для Хеллоуїна образи Джин Харлоу і Лоуренса Аравійського

50-річна Кетрін Зета-Джонс і 75-річний Майкл Дуглас відсвяткували Хеллоуїн-2019 на щорічному благодійному вечорі в Нью-Йорку. На вечірку пара прийшла в розкішному вбранні: Кетрін повторила образ голлівудської ікони Джин Харлоу, а її чоловік одягнувся в бедуїнський одяг розвідника Томаса Лоуренса, героя культового фільму 1962 року "Лоуренс Аравійський".

Оскільки темою вечора став "Примарний Голлівуд - Золотий Вік", образи подружжя підібрало ідеально. Щоб перевтілитися в актрису Джин Харлоу, що трагічно померла в 1937 році, Зета-Джонс одягла платинову перуку, розшиту блискучими каменями сукню з глибоким декольте і гламурне боа. У схожому вбранні Харлоу з’являлася в комедії 1933 року "Обід о восьмій".

Майкл Дуглас також чудово впорався з образом Лоуренса, якого в оскароносному фільмі 1962 роки зіграв Пітер О'Тул. Впізнати актора в білій хустці і золотому обручі не так вже й просто.

  • Звання Королеви Хеллоуїна в черговий раз підтвердила супермодель Хайді Клум. Цього року вона перевтілилася в лякаючого гуманоїда.
  • У 2019 на Хеллоуїн багато зірок вирішили переодягатися один в одного. Ось, чиї костюми вразили нас найбільше.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях