Лайм

Віддалилися один від одного: актор серіалу "Беверлі-Хіллз" повідомив про розлучення з дружиною

Подружжя прожило в шлюбі 9 років

Американський актор Йен Зірінг, який відомий за роллю Стіва Сандерса в культовому серіалі "Беверлі-Хіллз 90210", розлучається зі своєю дружиною Ерін Людвіг.

Про це 55-річний артист повідомив на своїй сторінці в Instagram. Він назвав причину розставання з дружиною, а також поділився своїми емоціями.

"З важким серцем розповідаю вам про те, що ми з Ерін розлучаємося. З нашими напруженими графіками роботи ми були занадто зайняті і за останні кілька років віддалилися один від одного", - написав Йен, прикріпивши до посту фото із зображенням двох янголят.

При цьому Зірінг називає колишню кохану "неймовірною жінкою" і "найкращою мамою".

"Просимо вас поважати наше особисте життя в цей важкий час. Зараз ми сконцентровані на тому, що важливо для нас і наших дівчаток", - додав актор.

Для Зірінга це був другий шлюб. У перший раз Йен одружився в 1997 році на Ніккі Шиллер. Через п'ять років подружжя розлучилося, вказавши причиною "непримиренні розбіжності".

З Ерін актор познайомився в 2009 році, коли Людвіг працювала медсестрою. 28 травня 2010-го пара одружилася. Через рік у пари народилася дочка Міа, а через два роки на світ з'явилася їхня друга дочка Пенна.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях