Лайм

Кім Кардаш’ян поскаржилася на зайву вагу і поділилася планом схуднення

Зірка реаліті-шоу сподівається отримати фігуру мрії до свого 40-річчя

Кім Кардаш’ян в Instagram зізналася, що за останній рік набрала 8 кг, але до свого 40-річчя 21 жовтня 2020 року має намір привести фігуру в порядок.

"Ми проводимо вечірні тренування перед вечерею, чого я ніколи не роблю. Але в якийсь момент я вирішила, що нам потрібно цим зайнятися, - розповіла зірка реаліті-шоу, записавши відео в спортзалі. - Іноді ми падаємо, але іноді дійсно потрібно зібратися. Зараз - одне з моїх падінь, адже в порівнянні з тим, який я була близько року тому, зараз я набрала 8 кг".

Дружина Каньє Веста повідомила фанатам, що сподівається схуднути за допомогою особистого тренера Мелісси Алькантари, і натякнула, що у них є головна мета, якої потрібно досягти до її наступного дня народження.

"Щоб почуватися добре, я просто хочу досягти дійсно гарної цільової ваги. Це означає, що потрібно тренуватися будь якою ціною, - сказала вона. - Це моя їжа. Я займаюся, але це як їжа".

У 2018 році Кардаш’ян в інтерв'ю виданню E! розповіла про те, як схудла на 9 кг.

"Я тренуюся близько 1,5 годин кожного дня, піднімаю велику вагу. Я не роблю багато кардіо. Я втратила 9 кг і дійсно пишаюся цим. Майже все життя я важила 63 кг, а зараз - 52 кг, це просто здорово, - похвалилася вона. - Я не відразу побачила результати, але якщо ви будете дотримуватися чогось і будете послідовні, ви їх побачите".

  • Раніше зірка "Джокера" Хоакін Фенікс розповів, як схуд на 23 кг заради ролі. Актор запевняє, що не голодував, а харчувався виключно здоровою їжею.
  • 51-річна Селін Діон з'явилася в новому кліпі без макіяжу. Канадська співачка не соромиться того, як з віком змінюється її зовнішність.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях