Лайм

Демі Мур зізналася в руйнівній залежності від колишнього чоловіка

Стосунки актриси з Ештоном Катчером обернулися для неї великими проблемами

Демі Мур розповіла про "руйнівний ефект", якого завдали їй стосунки з колишнім чоловіком Ештоном Кутчером. 56-річна актриса розкрила подробиці особистого життя на шоу Джаді Пінкетт Сміт "Red Table", куди прийшла з дочками Румер і Таллулою.

Голлівудська зірка описала свої стосунки з Кутчером як "залежність і взаємозалежність".

"Моя залежність від Ештона була руйнівною, тому що емоційно забирала мене", - каже акторка, констатуючи, що наслідки такої поведінки негативно вплинули на її дітей.

"Мені доводилося спостерігати всю цю історію з Ештоном, тому що всі [сестри] переїхали, і там жила тільки я, - підтверджує 28-річна Таллула Вілліс. - Я почувалася забутою і дійсно вірила в те, що мама мене не любить".

Демі була одружена з Ештоном протягом восьми років, перш ніж вони розлучилися в 2013 році. Після цього актриса перервала період 20-річної тверезості і знову почала пити.

"Я придумала свою власну історію, в якій Ештон хотів когось, з ким міг би випити вина, розважитися, - говорить вона. - Він не причина того, чому я відкрила ці двері. Я хотіла бути кимось іншим, ніж я є. І я віддала свою силу".

  • Демі Мур розповіла, що у віці 15 років стала жертвою зґвалтування. Злочинець стверджував, що заплатив її матері 500 доларів.
  • Син Майкла Дугласа зробив скандальне визнання: в дитинстві батько просив його розносити марихуану на вечірках. Пізніше Кемерон Дуглас неодноразово потрапляв в неприємності через наркотики.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях