Лайм

Кіану Рівза підозрюють у романі: актор-одинак з’явився на публіці за руку з художницею

Представники актора відмовчуються, але фотографії пари говорять самі за себе

Кіану Рівз з'явився на червоній доріжці гала-концерту "LACMA Art + Film" в Лос-Анджелесі за руку з художницею Олександрою Грант. Видання People повідомляє, що пара залюбки позувала для камер, не відпускаючи одне одного.

55-річний актор обрав для урочистого заходу чорний костюм в дусі Джона Вікаа, а його 46-річна подруга - темно-синю сукню з глибоким V-подібним декольте.

Рівз та Грант були друзями і колегами протягом багатьох років. У 2011 році Олександра працювала з Кіану над його книгою "Ода щастю", а в 2016 році книга Рівза "Тіні" вийшла з її ілюстраціями. Також в 2017 році пара заснувала видавництво "X Artists 'Books".

За свою 35-річну кар'єру Кіану ніколи не позував з дівчиною на червоній доріжці, хоча в минулому його пов'язували з Сандрою Баллок і Амандою Де Каденет. Його найсерйозніші стосунки, відомі пресі, були з покійною Дженніфер Сайм, яка трагічно загинула в автокатастрофі в 2001 році.

  • Аферисти використали Кіану Рівза та зірку "Чорної пантери" для брехливої реклами. Актори допомогли "благодійної організації", про яку нічого не знали.
  • Кіану Рівз виступив продюсером фільму "Балерина" про жінку-кілера, яка мститься за вбиту родину. Бойовик стане спін-оффом популярної франшизи "Джон Вік".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях