Лайм

Фанат подав до суду на Мадонну через пізній концерт

Чоловік регулярно відвідував шоу співачки, але після анонса чергового "запізнення" його терпець урвався

Чоловік із Флориди (США) подав до суду на Мадонну, оскільки її концерт в Майамі почнеться пізніше, ніж планувалося, повідомляє Page Six.

У заяві Нейт Холландер повідомив, що він купив три квитки на шоу зірки 17 грудня. Спочатку концерт був заявлений на 20:30, але співачка перенесла час початку на дві години, і він більше не хоче його відвідувати.

"Власники квитків повинні працювати і ходити в школу наступного дня, що не дозволяє їм відвідати концерт, який закінчується близько першої години ночі", - йдеться в позові.

Холландер, який витратив на квитки більше тисячі доларів, каже, що Мадонна порушила контракт, а більш пізній час концерту не дає йому вигідно перепродати квитки.

Розгніваний шанувальник звинувачує 61-річну співачку в тому, що вона неодноразово спізнювалася на інші виступи в турі "Madame X Tour", а також подає до суду на компанію Live Nation, яка організовує її концерти. Представник Мадонни ситуацію поки не коментує.

  • Нещодавно Мадонні довелося перенести концерт через болючу травму. "Прийшов час зняти підбори", - з сумом констатувала вона.
  • Елтон Джон в своїх мемуарах розкритикував Мадонну через її слова про Леді Гагу. Співак назвав знамениту колегу гидкою і невдячною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях