Лайм

Дружина Миколи Тищенка розповіла, що думає про ефектну помічницю чоловіка-нардепа

Як виявилося, модель Мар'яна Міхолап стала асистенткою нардепа не просто так

24-річна дружина українського ресторатора і нардепа Миколи Тищенка Алла Барановська не ревнує чоловіка до молодої помічниці Мар'яни Міхолап. Більш того, колишня модель навіть була причетна до вибору однолітки в якості його асистентки.

У короткому інтерв'ю для програми "Світське життя" Барановська зазначила, що її чоловікові завжди щастить - знайшов молоду дружину, а тепер ще й одну з наймолодших помічниць у Верховній Раді.

"Мар'яну я знала ще задовго до цієї компанії. Коли постало питання, що потрібна помічниця, яка буде йому допомагати, ми зрозуміли, що вона добре підходить на цю роль", - розповіла дружина нардепа.

За словами Баранівської, вона дружина з хитринкою, тому спеціально підшукала чоловікові подругу з відносинами: "У мене всі подруги вийшли заміж. Мар'яна теж заручена".


Мар'яна Міхолап, фото: instagram.com

В цілому ж Барановська вважає, що чоловікові завжди щастить: "Молода дружина, зараз молода красива помічниця. Ну нічого, тримаємося".

Нагадаємо, для ресторатора і колись судді кулінарного проекту "МастерШеф" Миколи Тищенка це вже третій шлюб. З колишньою моделлю Аллою Баранівською вони одружилися у 2016 році, а вже в лютому наступного року дружина народила йому сина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях