Лайм

Вілл Сміт показав смішну пародію на "Матрицю", яку зняв зі старшим сином

На смішному домашньому відео актор "б'ється" з маленьким Треєм Смітом

На честь 27-річчя старшого сина Трея Вілл Сміт опублікував в Instagram смішний домашній фільм, який вони зняли на початку 2000-х.

"Поки Трей дорослішав, щороку на його день народження ми знімали епізод домашнього фільму під назвою "Трейтриця", де я був поганим хлопцем, який намагався вбити його, а він повинен був захищати сім'ю, - написав Сміт. - З днем народження, хлопець! Прийшов час зняти новий епізод! Думаю, цього разу я зможу тебе дістати".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Will Smith (@willsmith)

Раніше цього року актор пояснив, чому не погодився зіграти головну роль в "Матриці", куди його запрошували режисери Вачовські. Пропозиція не справила на нього враження, тому що на той час вони були невідомими і зняли всього один фільм.

"Я зробив "Дикий Дикий Захід", - цитує Сміта видання Entertainment Weekly. - Я не пишаюся, але і не шкодую про це рішення. Можливо, я зіпсував би "Матрицю". Я б все зіпсував, тому зробив вам всім ласку".

  • Уілл Сміт записав смішне, але важливе послання про профілактику раку. Актор пройшов колоноскопію, в ході якої у нього був виявлений передраковий поліп.
  • Дружина Вілла Сміта зізналася, що не створена для звичайного шлюбу. Джада Пінкетт-Сміт розповіла, як їй вдалося зберегти сім'ю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Вілл Сміт

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях