Лайм

Український музикант повідомив про раптову смерть рідної людини

Едуард Приступа (Діля) втратив батька

Український музикант, екс-учасник гурту "Танок на Майдані Конго" Едуард Приступа (Діля) розповів про сімейну втрату - з життя пішов його батько.

Про це співак повідомив на своїй сторінці в Instagram. За словами музиканта, напередодні вони відзначали свято, а на наступний ранок тата не стало.

"Прощай мій улюблений джазмен, гуру, критик, шахіст, математик, люблячий тато, чудовий футболіст, неймовірно прекрасний музикант і викладач! Ти дуже любив Україну, українську мову, хвилювався за наше майбутнє ... Вчора для тебе написав музику, але ти її почуєш вже на небесах. Вчора ми ще спілкувалися і ти передавав привіт дівчаткам ... Люблю тебе. Спочивайся з миром! Царство небесне!", - написав Діля.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Діля (@dilya_public)

Нагадаємо, що раніше Діля поборов страшну хворобу. У лютому 2016 року музикант оголосив, що у нього діагностували онкологію. Через деякий час його успішно прооперували. І вже в березні того ж року Едуард повідомив радісну новину - йому вдалося вилікуватися від раку.

А в жовтні 2017 року налагодилася і особисте життя співака - Приступа одружився вдруге. Через рік у пари народилася дочка Даяна.

  • Чемпіонка з художньої гімнастики Анна Різатдінова, яка є фавориткою проекту "Танці з зірками", повідомила в Instagram про смерть рідної людини.
  • Трагедія сталася і в родині українського хореографа і судді "Танців з зірками" Влада Ями. У липні пішла з життя бабуся танцюриста.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях