Лайм

У команді Данилка посміялися над новиною про серцевий напад у артиста: що сталося насправді

В українських ЗМІ з'явилася чергова новина з розряду "шок" і "терміново"

11 листопада в українських ЗМІ з'явилася новина про серцевий напад у Андрія Данилка (Вєрки Сердючки), який нібито стався у артиста прямо під час зйомок телевізійного шоу. Журналісти видання Clutch стверджують, що Данилко був блідий, постійно міняв мокрі костюми, а в підсумку закрився в гримерці, де був "повністю обколотий препаратами".

Новину охоче підхопили й інші видання. Деякі з них навіть стали стверджувати, що шоумен на зйомках ледь не помер. Ми зв'язалися з Андрієм Уреньовим, представником Андрія Данилка та лейбла Mamamusic, і розпитали його, наскільки правдиві новини. У команді артиста з цього приводу тільки посміялися.

"Так, вчора ми сміялися з цієї "новини", - відповів Уреньов. - У Андрія був напад банальної міжреберної невралгії вранці в день зйомок. Дорогою на зйомку він заїхав до лікарні, де для полегшення невралгії йому зробили новокаїнову блокаду, і він поїхав на зйомку. Якби не виступи, просто перетерпів би. На майданчику все було абсолютно нормально".

За словами Уреньова, в програмі шоу Вєрка Сердючка дійсно кілька разів змінювала костюм, однак не через погане самопочуття Андрія Данилка. Так було задумано за сценарієм: "Концептуально різні номери для різних частин програми", - пояснив він.

Дотепним йому здався і той "факт", що Андрій Данилко був змученим та блідим: "Як вони, цікаво, блідість під гримом розгледіли?" - посміявся менеджер артиста.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях