Лайм

Потап отримав іменну табличку на "алеї зірок" в Києві: фото

На честь 20-річчя на українській сцені

На київській "Площі зірок" у ТРЦ "Гулівер" з'явилася нова іменна табличка. 13 листопада там в честь 20-річчя на українській сцені увічнили репера і продюсера Потапа.

Своїм досягненням музикант похвалився на сторінці в Instagram. "У мене є зірка! Спасибі! Вона ваша! Можна потоптати Потапа!", - написав репер і опублікував кілька знімків з церемонії відкриття.

"Я точно така ж людина, як і ви, тільки в салатовой шапці, - звернувся Потап до шанувальників. - І ця зірочка, швидше за все, не моя, а ваша. Спасибі вам за те, що ви прийшли, спасибі, що слухали музику всі ці 20 років".

Підтримати Потапа прийшов його 11-річний син Андрій, який разом з татом доторкнувся до іменної таблички.

"Сьогодні великий день для нас, українського шоу-бізнесу і для Потапа, адже ми відкрили йому зірку на Площі зірок. На честь 20-річчя Потапа на українській сцені. Пишаємося!", - відзначили на сторінці ТЦ в Facebook.

  • "Площа зірок" з'явилася в Києві ще в 2015 році. На аллеї можна побачити таблички співачки Ніни Матвієнко, акторів Володимира Горянського, Богдана Ступки, Ади Роговцевої, гуртів СКАЙ і "Друга ріка", поп-співака MONATIK'а, а також пам'яті легендарного музиканта Кузьми Скрябіна.
  • А1 жовтня там за внесок в розвиток української музики увічнили підопічних Потапа гурт "Время и Стекло".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях