Лайм

На концерті "НеАнгелів" глядач романтично освідчився своїй коханій: відео зворушливого моменту

Слава і Вікторія допомогли закоханому прихильнику

На концерті популярного українського гурту "НеАнгели" у Вінниці відбувся цікавий момент: один з фанатів освідчився своїй дівчині прямо на сцені.

Відео зворушливого моменту опублікувала в Instagram одна з учасниць дуету - Вікторія Смеюха. На кадрах ролика видно, як хлопець піднявся на сцену і на очах у сотень глядачів став на одне коліно і попросив кохану вийти за нього заміж.

Подивитися цю публікацію в Instagram

"10 днів тому я розмістила пост про те, що деякі двері в нашому житті відкриваються в найнесподіваніший, але при цьому відповідний момент. У той день мій пост наштовхнув жителя Вінниці на найсерйозніше рішення в житті чоловіка! Сьогодні 13 листопада в турі під назвою "13" на одну щасливу сім'ю стало більше. Вам не здається, що все не випадково, мої ангели?! Злагода та любов новій сім'ї! PS: Рада бути провідником цієї важливої події в житті", - написала Вікторія.

Відзначимо, що "НеАнгели" не вперше надихають шанувальників на романтичні вчинки. Так, два роки тому схожий момент стався на концерті дуету у Чернігові. Хлопець піднявся на сцену і освідчився своїй коханій.

  • Раніше гурт "НеАнгели" презентував лірик-відео на пісню "Сумую" з нового альбому "13". Композицію виконує тільки Слава Камінська.
  • Слава Камінська стривожила шанувальників, опублікувавши знімок, на якому вона зображена під крапельницею. Співачка повідомила, що вона захворіла на гастролях і з труднощами виходила на сцену. А концерт в Кривому Розі відспівала "з останніх сил".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях